Sejlklubben Esrum Sø arrangerer sejlads for seniorer på Esrum Sø. Er du fyldt 60 år, kan du svømme og er du så mobil at du kan bevæge dig rundt på en sejlbåd, har vi et tilbud til dig. Hvis du ikke har sejlererfaring, skal du nok få det lært. Det er nødvendigt at du bliver medlem af Sejlklubben Esrum Sø. Se MEDLEM. Vi sejler normalt hver onsdag kl. 10:00 til midt på eftermiddagen. Vi spiser frokost sammen et eller andet sted på eller ved søen. Er vejret ikke til sejlads, er der altid noget der skal ordnes eller vedligeholdes på bådene.

Første gang vi sejler er ca. anden onsdag i maj. Vi sejler dels i private både og dels i klubbens både. Klubben råder over ca. tre mindre sejlbåde som vi kan benytte. Er du interesseret i de sejlads- og naturoplevelser en tur på Esrum Sø kan give dig, kan du henvende dig til leder af Seniorsejlads. Se KONTAKT.

Sejlsæsonen afsluttes traditionelt med en frokost i klubhuset hvor der de seneste mange år har været ca. 30 deltagere. I vinterhalvåret arrangeres ugentlige vandreture i områdets skønne natur.  

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram