Klubber
Div. Links
Teams
Sæson på hæld


Det har været en sommer med god vind og det er jo altid godt for glade sejlere. Aftenmatcher er lige straks færdige for i år og det er med stor glæde at jeg i skrivende stund kan ønske Merete og Jesper, DEN 422 tillykke med sejreren (glæder mig meget til vi ses på banen igen). Endnu en gang velkommen til nye deltagere i år. Godt at se DEN 517 på banen igen med ny ejer Jan fra Helsingør.

Søndag d. 27. september kl. 13:00 har vi Søens hurtigste. En sejlads hvor alle bådklasser kan deltage uden skelen til klasseregler - er der mon nogen både som er hurtigere end 606'eren? Der lægges en bane som tager os pænt rundt på søen og planlægges til ca. 2 timer. Har i bare lyst til en sejltur sammen med andre både er det her en god mulighed.

Lørdag d. 26. september kl. 9:00 holder vi oprydningsdag - se mere i månedskalenderen.

Både optagning med kranvogn er planlagt til slut oktober start november. Se datoer i månedskalenderen. Snart kan tider reserveres her på hjemmesiden.

Endelig har vi afriggerfest lørdag d. 14. november kl. 18:30 i klubhuset. Der kommer nok en invitation, men reserver allerede nu dagen.

Billedet er fra Svenske mesterskaber i 606-klassen år 2013 i Øresund lidt syd for Helsingborg. Her deltager som regel ca. to både fra SES.

Med venlig hilsen

Hans Egon

Formand SES.