Klubber
Div. Links
Teams
Ny sejlsæson.


Så kom vi ind i den første forårsmåned med sne og slud, men det bliver lysere og de første blomster gror op derude. Vi skal snart ud at sejle igen.

  Mange spændende arrangementer er i støbeskeen. Har du lyst til at deltage i sejlklubbens aktiviteter er der altid brug for hjælpere. Hold f.eks. øje med kalenderen her på siden.

  Det første i SES regi er zoom8 udtagelsesstævne 2-3. maj. Der forventes op til 60 deltagere. Stort + for SES og det bliver sikkert til stor inspiration for mandags opti-sejlere som efterhånden er startet på indledende aktiviteter.

  Aftenmatcher starter sidste tirsdag i april og 13. juni er der ranglistestævne for 606'ere. 606'eren er stadig SES største klasse for større joler og mindre kølbåde. Spændende hvor mange der bliver i år. Alle er naturligvis velkommen til sejladserne tirsdage aften.

  Det helt store arangement for 606'ere - svenske mesterskaber - finder i år sted i Lidkøping på Väneren. Der er pt. 50 tilmeldinger. To her fra SES er allerede tilmeldt. Altid en stor oplevelse, at deltage i sm. Arrangører og svenske 606 forbund arbejder pt. meget på, at lave et rigtig godt stævne med mulighed rekord deltagelse. Sidste år var der 45 deltagere på Väteren. Lørdagens to sidste sejladser sidder stadig i blodet - en rus som ikke rigtig vil gå væk - det må være de 44 spilere set forfra - betagende syn.

  Sejlerskolen (f. voksne) melder i år om meget stor tilslutning, ca. 10 elever og instruktører er ved at være organiseret.
  Sejlerskole-instruktør Carl Christian Lassen deltog sidste år i to stævner (Horsens og Hobro) i juniorbådsklassen hvor bl.a. Morten og Ebbe - sejlerskoleelever fra de senere år - deltog. Det var rigtig gode oplevelser for alle og sikkert gode historier for kommende elever.

Rigtig god vind 2015.

Hans Egon.