Klubber
Div. Links
Teams
Åbent Opti & Tera klubmesterskab


Igen i år afholdt optimist og juniorafdelingen et åbent klubmesterskab hvor vi inviterede de nærmeste naboklubber (Hillerød, Sletten Bådeklub og Gilleleje). Der var lidt færre i år end de to sidste år, med 7 optimister og 2 Tera-joller.

Som sædvanlig var der fokus på at det skulle være hyggeligt og begyndervenligt og det levede både sejlere og hjælpere rigtigt godt op til. Der var lovet en sydøstlig vind med 7 i middel og pust op til 13-14 m/s efter frokost så lige den del var ikke så begyndervenlig endda ;)

Vi nåede tre sejladser inden frokost - og det lykkedes alle at komme rundt, trods den opfriskende vind. Det blev nogle fine og tætte sejladser hvor der var spænding og tæt sejlads.

Vi gik ind og spiste frokost, fik slappet lidt af og tog så to sejladser mere efter frokost. Her var vinden frisket en del op med nogle ret kraftige pust. Så nogle af de lidt lettere og/eller mindre øvede sejlere valgte at sige fra - og det er en god ide i stedet for at blive overvældede og få en forskrækkelse. De mere rutinerede fik nogle gode racer-ture - for Rasmus's vedkommende dog kun indtil topmasten ikke ville mere og brækkede sammen...

Louis Jespersen fra Sletten Bådeklub vandt stævnet hos optimisterne med en flot serie - de tællende sejladser var lutter "prikker" - og så lige med en 3'er som fratrækker i 2. sejlads hvor Emil (C-sejler fra SES) fik sat alle B'erne på plads med en flot førsteplads! SES klubmestre i optimist blev August Saugmann hos B-optimisterne og Emil Kryger hos C-optimisterne.

Hos Tera'erne var Rasmus stabil med tre førstepladser inden frokost, men måtte indkassere en DNF og en DNC på grund af den brækkede mast, så Jonas og ham endte a point, men med Rasmus som klubmester på grund af flest førstepladser.

Efter sejladserne var der hygge med grillede pølser, hjemmelavede pølsebrød og hjemmelavet saft. Tak til Allan for et godt job som grill-mester. Så holdt vi præmieoverrækkelse og til slut kom Andreas (Sofus's storebror) traditionen tro ned og serverede de største candy-floss :) Også mange tak til Andreas og Morten for at arrangere det!

Tak til alle hjælpere for en god indsats og godt humør (ikke mindst til Jesper fra Sletten som hjalp med RIB som vejleder og sikkerhedsbåd og til Merete fra bestyrelsen som var med i mærkebåden) og til sejlerne for en flot indsats på vandet...

Mange SES sejlerhilserner,

Nina og Søren


Resultater findes her:
http://www.sesinfo.dk/UserFiles/File/Resultatlister/Stævner/Opti%20og%20Tera%20Klubmesterskab%202013.pdf

Der er flere billeder at finde her:
https://picasaweb.google.com/sorenkraghjespersen/SESAbentKlubmesterskab2013?authuser=0&feat=directlink