Klubber
Div. Links
Teams
Sommer i SES


Nu kan vi vist godt sige, at sommeren er ved at komme til vore smukke sø. Men de fem første aftenmatcher er også allerede sejlet. Næsten 1/4 del af årets aftenmatcher. En stor fornøjelse er det i år at byde familien Saugmann velkommen ved aftenmatcherne i Per' s nyerhvervede 606'er, Jan, flere gange verdensmester i 505 jolle samt August og Theodor som vi kender fra optimist-afdelingen. Vi håber dette kan være god inspiration til andre mulige familie-teams.

SES har anskaffet en ny laser-jolle og den ældste laser, som trænger til en større renovering, har vi solgt. Søren har vist, at den nye laser sejler udmærket og da vi nu har to gode klub-laserjoller er der begrundet håb på, at se flere laser-joller på banen.

OK joller ser ud til at gå lidt frem i antal i forhold til sidste år og Mads 1ste plads begynder at blive truet af Claus i sin næsten nye Ice-breaker og Rasmus i sin helt nye flotte selvbyggede jolle- spændende. I den kommende week-end drager flere SES OK-jollesejlere til Herslev ved Roskilde til nordiske mesterskaber - tænk ca. 80 tilmeldte - det er virkelig stort. Held og god vind dernede. Glæder os til gode historier fra stævnet.

835/

God - vind og sommer.