Klubber
Div. Links
Teams
Åbent SES Klubmesterskab Optimist og junior-joller


Igen i år lykkedes det at få stablet et åbent klubmesterskab for optimister & juniorer på benene, og igen i år med fin deltagelse – tre A-optimister, 14 C optimister, 1 TERA og en Europa-jolle fra SES og de nærmeste naboklubber, Sletten bådeklub, Hillerød Sejlklub og Gilleleje sejlklub.

Vi startede med et skippermøde hvor bane og start-procedure blev gennemgået grundigt, da der var en del der ikke havde prøvet at sejle kapsejlads før.

På vandet måtte vi starte med en udsættelse, da vinden ikke helt var slået igennem. Men da vores to stærke mærkebådspiger havde fået flyttet mærker et par gange fik vi lagt en bane og afviklet to sejladser inden frokost  i ret let luft – 2-3 m/s. Det gav muligheder for nogle af de lettere C optimister som fik lejlighed til at drille de mere erfarne A-sejlere.

Så gik vi ind og fik frokost – og efter at alle havde fået tygget af munden og tisset af tog vi på vandet igen til lidt mere vind.

Efter frokost fik vi afviklet 3 sejladser mere i 5-6 m/s. Vi havde to vejlederbåde som lå sidst i feltet og gav gode råd og hjælp – en fra Hillerød Sejlklub og en fra Sletten. Det virkede rigtigt godt og det var tydeligt at se forbedringerne nærmest fra sejlads til sejlads – så der blev helt sikker lært meget!

Da vi kom ind havde Allan (Jonas’s far) fyret op i grillen så der var saftevand, varme pølser med hjemmelavede pølsebrød – og Sofus’s mor og storebror tryllede candy-floss frem på stribe. Så den værste sult blev stillet mens pointene blev regnet sammen.

Til slut holdt vi præmieoverrækkelse med erindringsmedaljer til alle, samt pokaler til den første tredjedel i hvert felt. Resultaterne kan ses her:
http://sesinfo.dk/UserFiles/File/Resultatlister/Stævner/SES Opti og Junior Klubmesterskab 2012.pdf

Tak for et fint stævne – dejligt at se så meget talent på vandet. Hvis I er flittige med træningen er jeg sikker på at I alle kan blive rigtig dygtige sejlere – så bare klø på J

Endelig: Stor tak til alle hjælperne uden hvem det hele slet ikke ville kunne lade sig gøre…

Flere billeder fra dagen kan ses her:
https://picasaweb.google.com/sorenkraghjespersen/SESAbentOptiJuniorKlubmesterskab2012?authuser=0&feat=directlink

Mange SES sejlerhilsner,

Søren Kragh Jespersen